Onze mensen

De ruim 150 medewerkers van de Elzinga Groep zetten zich dagelijks in voor de beste kwaliteit, de beste prijs en de mooiste projecten. Dag in, dag uit en jaar na jaar. Een vraagstuk kan eigenlijk niet complex genoeg. Kwaliteit en veiligheid vinden ze het allerbelangrijkst. Wilt u meer lezen over de Elzinga Groep? Lees dan onze historie.

We stellen hier graag de mensen van de Elzinga Machinefabriek aan u voor.

 • Edwin Edens

  Edwin Edens

  Hoofd Engineering

  Als Hoofd Engineering zoekt Edwin klanten graag op. Dat betekent vaak op pad in binnen- en buitenland. En daarna altijd weer terug naar het mooie Uithuizermeeden.

  Al van jongs af aan loopt Edwin veel rond in de Machinefabriek, zijn vader was er ooit bedrijfsleider. "Met de paplepel" is hier zeker van toepassing.

  Edwin doet niet aan half werk. Niemand trouwens, bij Elzinga. Want net dat beetje extra geven voor de klant, maakt dat je een goede band opbouwt. En dat maakt het werk extra leuk.

 • Mark Raangs

  Mark Raangs

  Engineer

  Voor het betere hijs- en hefmiddelenwerk moet je bij Mark zijn. Het leukste vindt hij dat hij vaak op maat werkt voor de klant. ‘Ideaal; want bij Elzinga verzorgen we het hele proces van ontwikkeling tot eindproduct.’

  Dus wil de klant iets dat weinig weegt, weinig kost en veel kan hijsen? Dan wordt Mark enthousiast. Want goede, en vooral veilige oplossingen bedenken is wat hij het liefste doet.

 • Robert Elzinga

  Robert Elzinga

  Werkvoorbereider

  Robert werkte al tien jaar bij Elzinga. Voorheen bij Machinefabriek Marings en Hijsspecialist.nl, maar de laatste twee jaar is hij werkvoorbereider voor Elzinga Machinefabriek. Het mooie aan Elzinga vindt hij dat als andere leveranciers er niet uitkomen, de klanten Elzinga uiteindelijk weten te vinden. Juist omdat Elzinga er iets bijzonders van maakt.

  Je krijgt Robert niet gek. Dus verzin een gekke opdracht binnen een ogenschijnlijk onmogelijk tijdbestek: Robert regelt het gewoon.

 • Jan van den Berg

  Jan van den Berg

  Chef Werkplaats

  Jan van den Berg is als Chef Werkplaats de link tussen dat wat er aan de bureaus bedacht wordt en wat er in de fabriek gemaakt wordt. Hij loopt dan ook heel wat af. Met een scherp oog voor detail organiseert hij de productie.

  Als lastechnicus en beoordelaar weet Jan precies hoe de lassen gelegd moeten worden. Hierdoor kan hij precies beoordelen of het product aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet voor het de deur uitgaat.

  Daarnaast is Jan de praktijkleermeester binnen de Machinefabriek en zorgt hij voor kennisoverdracht naar stagiairs.

Kunnen we iets voor u doen?

We beantwoorden graag uw vragen... neemt u contact met ons op?

Contact met Elzinga Machinefabriek Bekijk onze catalogus...