Kwaliteit en Veiligheid

Wij hanteren hoge kwaliteitseisen aan wat we leveren en borgen altijd de veiligheid, wat we ook doen. En leggen graag uit hoe we dat doen.

Onze mensen

Onze mensen doen het werk. Uiteindelijk borgen zij dus ook de kwaliteit. En daarom werken wij met de beste mensen. Ze zijn niet alleen altijd in bezit van de verplichte papieren, ze zijn ook uiterst betrouwbaar. Bovendien vinden we ontwikkeling belangrijk, daarom zorgen we ervoor dat er altijd ruimte is voor bijleren of bijscholen. De mensen die voor Elzinga Groep werken zijn allemaal betrokken, ongeacht hun functie. Een uitdaging mag complex zijn; zij lossen het voor u op.

Vertrouwen is goed, weten is beter

Wij hebben groot vertrouwen in onze mensen en in onze machines. En dat kan omdat we werken volgens duidelijke protocollen, die geen ruimte laten voor toevalligheden als het gaat om veiligheid. We voldoen aan alle wet- en regelgeving, maar juist qua veiligheid gaan wij een stapje verder. We hebben intern een doorlopend programma dat aandacht besteedt aan gedrag op de werkvloer als het gaat om duurzaamheid en veiligheid. Zo staan we nooit stil en blijft het altijd onder de aandacht van al onze mensen.

Certificeringen

Om de veiligheid van onze werkprocessen en producten te kunnen borgen, werken we met strikte eisen aan mens en machine. Al onze producten worden geleverd volgens de daarvoor geldende normen en klantspecifieke wensen.

Hijsproducten en lasproces
De hijsproducten van Elzinga Machinefabriek worden ontworpen volgens meerdere normen waaronder de NEN-EN 13155 en worden geleverd met een CE- en EG-verklaring. Het lasproces wordt uitgevoerd door ISO 9606-1-gecertificeerde lassers. Dit is geborgd middels het ISO 3834-2-certificaat.

Tevens kunnen wij leveren met EKH-certificaat van beproeving, of met keur volgens 3th Party-organisaties, zoals: Lloyd’s Register, Det Norske Veritas/Germanischer Lloyd’s (DNV/GL) en Bureau Veritas (BV).

Wij zijn VCA-gecertificeerd en werken volgens de ISO 9001-norm.

 

Wilt u meer weten over hoe wij kwaliteit en veiligheid borgen?

Wij vertellen u graag alles. Wij werken transparant en met korte communicatielijnen. Neemt u gerust contact op voor meer informatie over onze producten en werkwijze.

Neem contact op