Onze nieuwe catalogus is klaar!

Ga terug naar het overzicht Onze nieuwe catalogus is klaar!
40 pagina’s vol met onze trots: tekeningen, foto’s, teksten en maattabellen die u een beeld geven van wat wij bij Elzinga Machinefabriek zoal maken.

En dan nog vast moeten stellen dat je nooit alles kunt laten zien… Want wij maken meestal maatwerk. Na opgave van de klant. Passend voor zijn situatie. Passend bij zijn werk. En dat kunnen we natuurlijk nooit allemaal in zo’n catalogus kwijt. Waarom we toch een poging hebben gedaan? Om u een beeld te geven van de mogelijkheden. En om als referentie te dienen. Zodat onze klanten ons kunnen bellen en mailen met “ik zie op pagina 21 een hijstraverse en die wil ik graag met een lengte van 4500 mm en een werklast van 12000 Kg. Kan dat?”

Zulke mailtjes en telefoontjes maken ons blij. Dan gaan we aan de slag en engineeren we een traverse om trots op te zijn. Of een E-Grab of haak of schaar… u noemt het maar. In onze catalogus staan dan ook veel foto’s zodat u kunt zien dat geen zee ons te hoog gaat. We verheugen ons op uw telefoontje! De catalogus kunt u hier downloaden. Wilt u liever één of enkele gedrukte exemplaren, laat u ons dat dan even weten?