Ga terug naar het overzicht Diverse opdrachten geproduceerd door Elzinga Machinefabriek

Diverse opdrachten geproduceerd door Elzinga Machinefabriek

Ook in de zomermaanden heeft Elzinga Machinefabriek diverse opdrachten afgerond en afgeleverd. De producten uit onze machinefabriek worden voor zowel Nederlandse als buitenlandse opdrachtgevers geproduceerd. Maar waar werkt de Elzinga Machinefabriek precies aan? Hieronder hebben we een aantal producten voor je uitgelicht.

Diverse hijsjukken
De afgelopen maanden hebben we onder andere gewerkt aan diverse hijsjukken. De hijsjukken worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Zo wordt één hijsjuk (WLL 95T) ingezet voor het plaatsen van een 14.000kw motor en wordt een andere hijsjuk (WLL 10T) ingezet voor het plaatsen of wegnemen van diverse afdekkleppen. Na het uitvoeren van een loadtest zijn de hijsjukken in gebruik genomen door de klant.

Zinkbloktang
Daarnaast heeft de Elzinga Machinefabriek twee speciale zinkbloktangen geproduceerd (WLL 1500kg). De tangen zijn voorzien van een automaat, waardoor ze zelfklemmend en -lossend zijn.

Hijskooi
Ook heeft Elzinga Machinefabriek een hijskooi (WLL 35T) geleverd. De kooi heeft een binnenwerkse afmeting van 3,7 x 2,2 x 2,73m en wordt gebruikt voor het verladen van diverse goederen.

Dit is een kleine greep uit de producten die Elzinga Machinefabriek zelf kan ontwerpen en produceren. Elzinga Machinefabriek maakt gebruikt van een catalogus met standaard voorbeelden, maar met behulp van onze engineers en metaalbewerkers worden producten desgewenst op maat gemaakt.